Ευχαριστίες προς τον Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων

Ευχαριστούμε θερμά τον Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων του σχολείου μας που κάλυψε οικονομικά την τοποθέτηση 3 κλιματιστικών και την συντήρηση 4 άλλων στην αίθουσα εκδηλώσεων.

Τα 3 κλιματιστικά είναι προσφορά του κυρίου Σ.Κ. πατέρα μαθήτριάς μας.

Επίσης ευχαριστούμε θερμά τον Σύλλογο γιατί κάλυψε την τοποθέτηση 2 βιντεοπροβολέων που χορηγήθηκαν από το κράτος, την μετακίνηση άλλων 2, για τις ηλεκτρολογικές εργασίες στο δεύτερο εργαστήριο Πληροφορικής και την αγορά αθλητικού υλικού.

Ο Διευθυντής

Δρ. Χ. Δ. Φανίδης

 

Ανέσπερος Μνήμη – Έργα της Εμμανουέλας Πετρακάκη

Ευχαριστίες

Ευχαριστούμε τον Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων του σχολείου για τα υλικά που προσέφερε για το φρεσκάρισμα των τοίχων της Αίθουσας Εκδηλώσεων  την Πρόεδρο της Σχολικής Επιτροπής κυρία Απέργη, καθώς και τον Δήμο Νέας Σμύρνης για την εκτέλεση της εργασίας .

Επίσης τις κυρίες Βουρδουμπάκη και Κούτσικου για την προσωπική βοήθεια που προσέφεραν.

Ο Διευθυντής

Χ. Δ. Φανίδης

Ευχαριστίες

Ευχαριστούμε τον Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων για την προσφορά ενός διαδραστικού πίνακα καθώς και ηχείων και καμερών για το εργαστήριο Πληροφορικής.

Επίσης ευχαριστούμε την κυρία Τάνια Γκιώκα, μητέρα μαθητή μας, για την δωρεά περιφερειακώ για το εργαστήριο Πληροφορικής.

Τέλος ευχαριστούμε τον κ. Νικολόπουλο Δημήτριο για την βοήθειά του στην δημιουργία ψηφιακών αντιγράφων του Μητρώου του σχολείου.

Η βοήθεια των γονέων στην υλικοτεχνική υποδομή (και όχι μόνο) βελτιώνει την καθημερινότητα όλων μας.

Ο Διευθυντής

Χ. Δ. Φανίδης

Ευχαριστίες – Συμβολή στην μείωση των φωτοτυπιών

Ευχαριστούμε τους γονείς μαθητή μας (επιθυμούν την ανωνυμία τους) που δώρισαν στο σχολείο τον πιο κάτω σαρωτή βιβλίων. Μαζί με το πρόγραμμα αναγνώρισης χαρακτήρων που τον συνοδεύει ελπίζουμε να αποτελέσει σημαντικό στήριγμα για την αύξηση της χρήσης των ηλεκτρονικών σημειώσεων και την μείωση των φωτοτυπιών του σχολείου.

Ο Διευθυντής

Χ. Δ. Φανίδης

 

 

Ευχαριστίες

Ευχαριστούμε θερμά την κ. Κεφαλά που δώρισε στο σχολείο επτά πίνακες μαρκαδόρου.

Η δωρεά είναι εις μνήμην του Θάνου Χαραλάμπους Μαθηματικού – Φροντιστή.

Ο Διευθυντής

Χ. Δ. Φανίδης