Εισαγωγή διακριθέντων αθλητών/τριών στην τριτοβάθμια εκπαίδευση για το ακαδημαϊκό έτος 2018-2019

Εκδόθηκε η εγκύκλιος για την εισαγωγή διακριθέντων αθλητών/τριών στην τριτοβάθμια εκπαίδευση για το ακαδημαϊκό έτος 2018-2019.

Περιέχει τις κατηγορίες των αθλητών που ωφελούνται καθώς και τα απαραίτητα δικαιολογητικά και τα υποδείγματά τους.

egkyklios_athlites eisagogi 2018 2019

Ο Διευθυντής

 

Μερική ή ολική ανάκληση προτιμήσεων στα Μηχανογραφικά Δελτία ΓΕΛ 2018

Από το ΥΠΠΕΘ ανακοινώθηκε ότι οι υποψήφιοι Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης έχουν δυνατότητα να κάνουν μερική ή ολική ανάκληση προτιμήσεων στα Μηχανογραφικά Δελτία ΓΕΛ μέχρι και 18/7/2018. Δείτε το σχετικό Δελτίο Τύπου.

Diagrafi Protimiseon 2018

Ο Διευθυντής

Στατιστικά Πανελληνίων 2018

Παραθέτουμε τις κατανομές βαθμολογίας των μαθητών/μαθητριών από τις Πανελλαδικές εξετάσεις 2018 σε σύγκριση με τον Πανελλήνιο μέσο όρο.

Συγχαρητήρια στους διδάσκοντες/διδάσκουσες και στους μαθητές/μαθήτριές μας.

Ο Διευθυντής

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Apotel 2018 Euagg

 

Βεβαιώσεις συμμετοχής (πρόσβασης).

Ενεργοποιήθηκε για το Σχολείο η δυνατότητα έκδοσης βεβαιώσεων συμμετοχής στις Πανελλαδικές 2018.

Οι υποψήφιοι μπορούν να παραλάβουν τις βεβαιώσεις συμμετοχής την Δευτέρα 16/7/2018 και κάθε Πέμπτη που το Σχολείο είναι ανοιχτό.

Σε περίπτωση ανάγκης (για παράδειγμα εγγραφή σε ξένο Πανεπιστήμιο) παρακαλώ να αποστείλετε email στο Σχολείο για να κανονίσουμε να την παραλάβετε άλλη ημέρα.

Ο Διευθυντής

Αποτελέσματα ειδικών μαθημάτων

Το σχολείο παρέλαβε τις βαθμολογίες των ειδικών μαθημάτων στα οποία εξετάστηκαν οι υποψήφιοί μας.

Παραθέτουμε τον σχετικό πίνακα

Apotel_Eidika_2018

 

Ο Διευθυντής

Ανακοινώθηκαν οι βαθμολογίες των Ειδικών Μαθημάτων 2018 – Μηχανογραφικά

Ανακοινώθηκαν από το υπουργείο Παιδείας  οι βαθμολογίες των Ειδικών Μαθημάτων για τους υποψηφίους των Πανελλαδικών Εξετάσεων ΓΕΛ.

Οι υποψήφιοι μπορούν να δούν τη βαθμολογία τους στην ιστοσελίδα  http://results.it.minedu.gov.gr πληκτρολογώντας τον 8-ψήφιο κωδικό τους και τους 4 αρχικούς χαρακτήρες από το επώνυμο, το όνομα, το πατρώνυμο και το μητρώνυμο τους με κεφαλαίους ελληνικούς χαρακτήρες.

Παρακαλώ επίσης τους υποψήφιους μας να συμπληρώσουν το μηχανογραφικό τους στην ηλεκτρονική διεύθυνση  http://exams.it.minedu.gov.gr  καθώς αρκετοί δεν το έχουν κάνει ακόμη. Επίσης οι υποψήφιοι θα μπορούν να οριστικοποιήσουν το μηχανογραφικό τους δελτίο (επιλέγοντας ΟΡΙΣΤΙΚΟΠΟΙΗΣΗ) έως και την Δευτέρα 16-7-2018.

Η προθεσμία είναι αποκλειστική και μετά την παρέλευσή της κανένας υποψήφιος δεν θα μπορεί να υποβάλλει ή οριστικοποιήσει το μηχανογραφικό του δελτίο.

Το σχολείο εκτός από την Πέμπτη 12/7 θα είναι ανοιχτό και την Δευτέρα 16/7.

Ο Διευθυντής

Μηχανογραφικό δελτίο 2018

Οι υποψήφιοι για την εισαγωγή στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση για το 2018 μπορούν να προσέρχονται στο Σχολείο από τις 25/6/2018 από 08:30 – 14:00 και να δημιουργούν ή να επανεκδίδουν κωδικό ασφαλείας, προκειμένου να χρησιμοποιηθεί για την είσοδό τους στο σύστημα συμπλήρωσης και οριστικοποίησης του μηχανογραφικού τους δελτίου.

Παραθέτουμε τα σχετικά αποσπάσματα από την εγκύκλιο.

«Στάδια της διαδικασίας υποβολής ηλεκτρονικού μηχανογραφικού δελτίου – Από τις 22 Ιουνίου 2018 και μέχρι το τέλος της διαδικασίας υποβολής μηχανογραφικού δελτίου, οι υποψήφιοι για την εισαγωγή στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση μπορούν να προσέρχονται στα Λύκεια και να δημιουργούν ή να επανεκδίδουν κωδικό ασφαλείας, προκειμένου να χρησιμοποιηθεί για την είσοδό τους στο σύστημα. –

Επίσης, από τις 22 Ιουνίου 2018 οι υποψήφιοι θα μπορούν να αποθηκεύουν ηλεκτρονικά προσωρινό μηχανογραφικό δελτίο.

Μετά την έκδοση των γραπτών βαθμολογιών, οι υποψήφιοι θα μπορούν να οριστικοποιούν ηλεκτρονικά το μηχανογραφικό τους δελτίο, αποκτώντας μοναδικό αριθμό πρωτοκόλλου, σε ημερομηνίες που θα γνωστοποιηθούν με σχετική ανακοίνωση από τη Διεύθυνση Εξετάσεων και Πιστοποιήσεων.

Επισημαίνεται ότι υποψήφιος, που έχει δημιουργήσει κωδικό ασφαλείας από τις 22 Ιουνίου και μέχρι την ημερομηνία έναρξης της οριστικοποίησης των μηχανογραφικών δελτίων με την κατηγορία 90% και δεν συμμετείχε σε κανένα γραπτώς εξεταζόμενο Πανελλαδικώς μάθημα, μεταφέρεται στην κατηγορία του 10%. Κατά συνέπεια, στη συνέχεια θα πρέπει να αποκτήσει νέο κωδικό ασφαλείας, προκειμένου να καταχωρίσει ηλεκτρονικά νέο μηχανογραφικό δελτίο με τη νέα του κατηγορία.»

Μπορείτε να κατεβάσετε το μηχανογραφικό σε έντυπη μορφή    για τους υποψήφιους που μετείχαν στις Πανελλαδικές του 2018 από το ΥΠΠΕΘ.

Επίσης μπορείτε να κατεβάσετε το μηχανογραφικό του 2018 σε έντυπη μορφή, για τους υποψήφιους με 5 επιστημονικά πεδία (Ε.Π.) μόνο για το 10% των θέσεων  (60% του 10%) χωρίς νέα εξέταση, από το ΥΠΠΕΘ.

Ακόμη μπορείτε να κατεβάσετε το μηχανογραφικό του 2018 σε έντυπη μορφή, για τους υποψήφιους που εξετάστηκαν με το παλαιό σύστημα (2016) για το 10% των θέσεων  (40% του 10%) χωρίς νέα εξέταση, από το ΥΠΠΕΘ.

Παρατίθεται και η εγκύκλιος

!egkiklios_mhxanografikou_gel

Ο Διευθυντής

Εξεταστικά Κέντρα Φυσικώς Αδυνάτων για ειδικά μαθήματα

Ανακοινώθηκαν τα εξεταστικά κέντρα των Φ.Α. για τα ειδικά μαθήματα.

Fisikos_adinatoi_eidika_Mathim_ 2018_signed

 

Ο Διευθυντής

Έναρξη Πανελληνίων εξετάσεων 2018

Ο Διευθυντής και ο Σύλλογος Διδασκόντων του Προτύπου ΓΕ.Λ. Ευαγγελικής Σχολής Σμύρνης, με την ευκαιρία της έναρξης των Πανελληνίων εξετάσεων, εύχονται στους μαθητές και στις μαθήτριες του Σχολείου καθώς και στους μαθητές και στις μαθήτριες του 7ου ΓΕ.Λ. Ν. Σμύρνης που φιλοξενούνται στο κτίριό μας

ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ!

Η ώρα προέλευσης για την πρώτη ημέρα είναι 07:40.