Μηχανογραφικό δελτίο 2018

Οι υποψήφιοι για την εισαγωγή στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση για το 2018 μπορούν να προσέρχονται στο Σχολείο από τις 25/6/2018 από 08:30 – 14:00 και να δημιουργούν ή να επανεκδίδουν κωδικό ασφαλείας, προκειμένου να χρησιμοποιηθεί για την είσοδό τους στο σύστημα συμπλήρωσης και οριστικοποίησης του μηχανογραφικού τους δελτίου.

Παραθέτουμε τα σχετικά αποσπάσματα από την εγκύκλιο.

«Στάδια της διαδικασίας υποβολής ηλεκτρονικού μηχανογραφικού δελτίου – Από τις 22 Ιουνίου 2018 και μέχρι το τέλος της διαδικασίας υποβολής μηχανογραφικού δελτίου, οι υποψήφιοι για την εισαγωγή στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση μπορούν να προσέρχονται στα Λύκεια και να δημιουργούν ή να επανεκδίδουν κωδικό ασφαλείας, προκειμένου να χρησιμοποιηθεί για την είσοδό τους στο σύστημα. –

Επίσης, από τις 22 Ιουνίου 2018 οι υποψήφιοι θα μπορούν να αποθηκεύουν ηλεκτρονικά προσωρινό μηχανογραφικό δελτίο.

Μετά την έκδοση των γραπτών βαθμολογιών, οι υποψήφιοι θα μπορούν να οριστικοποιούν ηλεκτρονικά το μηχανογραφικό τους δελτίο, αποκτώντας μοναδικό αριθμό πρωτοκόλλου, σε ημερομηνίες που θα γνωστοποιηθούν με σχετική ανακοίνωση από τη Διεύθυνση Εξετάσεων και Πιστοποιήσεων.

Επισημαίνεται ότι υποψήφιος, που έχει δημιουργήσει κωδικό ασφαλείας από τις 22 Ιουνίου και μέχρι την ημερομηνία έναρξης της οριστικοποίησης των μηχανογραφικών δελτίων με την κατηγορία 90% και δεν συμμετείχε σε κανένα γραπτώς εξεταζόμενο Πανελλαδικώς μάθημα, μεταφέρεται στην κατηγορία του 10%. Κατά συνέπεια, στη συνέχεια θα πρέπει να αποκτήσει νέο κωδικό ασφαλείας, προκειμένου να καταχωρίσει ηλεκτρονικά νέο μηχανογραφικό δελτίο με τη νέα του κατηγορία.»

Μπορείτε να κατεβάσετε το μηχανογραφικό σε έντυπη μορφή    για τους υποψήφιους που μετείχαν στις Πανελλαδικές του 2018 από το ΥΠΠΕΘ.

Επίσης μπορείτε να κατεβάσετε το μηχανογραφικό του 2018 σε έντυπη μορφή, για τους υποψήφιους με 5 επιστημονικά πεδία (Ε.Π.) μόνο για το 10% των θέσεων  (60% του 10%) χωρίς νέα εξέταση, από το ΥΠΠΕΘ.

Ακόμη μπορείτε να κατεβάσετε το μηχανογραφικό του 2018 σε έντυπη μορφή, για τους υποψήφιους που εξετάστηκαν με το παλαιό σύστημα (2016) για το 10% των θέσεων  (40% του 10%) χωρίς νέα εξέταση, από το ΥΠΠΕΘ.

Παρατίθεται και η εγκύκλιος

!egkiklios_mhxanografikou_gel

Ο Διευθυντής

Β φάση Ηλεκτρονικών Εγγραφών

Ενημερώνουμε τους γονείς και κηδεμόνες ότι δόθηκαν οδηγίες για την Β Φάση των Ηλεκτρονικών Εγγραφών. Αφορά μαθητές/μαθήτριες που δεν έχουν εγγραφεί ή που επιθυμούν να αλλάξουν ομάδα προσανατολισμού.

Σημαντικές Ημερομηνίες σύμφωνα με την εγκύκλιο:

«Β’ Φάση Ηλεκτρονικών Εγγραφών-Δηλώσεων Προτίμησης στην Ηλεκτρονική Εφαρμογή E-εγγραφές

Οι μαθητές/τριες που δεν πρόλαβαν να κάνουν Ηλεκτρονική Αίτηση Εγγραφής – Δήλωση Προτίμησης μπορούν να την υποβάλουν κατά τη δεύτερη περίοδο των Ηλεκτρονικών Αιτήσεων Εγγραφής – Δηλώσεων Προτίμησης στο e-εγγραφές από τη Δευτέρα 25 Ιουνίου 2018 έως και την Παρασκευή 29 Ιουνίου 2018 (14.00).

Δυνατότητα Τροποποίησης – Διαγραφής Ηλεκτρονικών Αιτήσεων Εγγραφής – Δήλωσης Προτίμησης

Οι μαθητές/τριες που υπέβαλαν Ηλεκτρονική Αίτηση Εγγραφής – Δήλωση Προτίμησης κατά την Α’ περίοδο εγγραφών (14-05-2018 έως 06-06-2018) και έχουν κατανεμηθεί από την Α’ φάση μπορούν να τροποποιήσουν την Ηλεκτρονική Αίτηση Εγγραφής – Δήλωση Προτίμησης μόνο λόγω αλλαγής ομάδας προσανατολισμού ή λόγω αλλαγής τύπου λυκείου (ΕΠΑ.Λ., Εσπερινό/Ημερήσιο, Ιδιωτικό). Σε αυτή την περίπτωση, θα μπορούν κατά τη δεύτερη περίοδο εγγραφών (25-06-2018 έως 29-06-2018) να απευθύνονται στον/ην διευθυντή/ντρια του σχολείου, όπου έχουν υποβάλει αίτηση, για να διαγράψει την αίτησή τους ώστε να υποβάλουν νέα.»

Παραθέτουμε την σχετική εγκύκλιο

B fasi eggrafon 102915 e eggrafes

Μέχρι στιγμής (24/6/2018) δεν υπάρχει δυνατότητα πρόσβασης στο σύστημα από εμάς για να ελέγξουμε τις ήδη υπάρχουσες εγγραφές.

Ο Διευθυντής

 

Τελετή αποφοίτησης της Γ Λυκείου.

Την Τετάρτη 27/6/2018 θα πραγματοποιηθεί η τελετή αποφοίτησης της Γ Λυκείου στο κεντρικό Αμφιθέατρο του Ευγενιδείου Ιδρύματος.

Σας περιμένουμε!

Ο Διευθυντής

Νέα Υπενθύμιση!! Καθορισμός ώρας εισαγωγικών Α Λυκείου. Αριθμός θέσεων.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της Δ.Ε.Π.Π.Σ. οι εξετάσεις στα Πρότυπα Λύκεια (υποψήφιοι μαθητές/μαθήτριες για την Α Λυκείου) θα πραγματοποιηθούν την Παρασκευή 22 Ιουνίου 2018 και ώρα 10.00 – 12.00.

Η προσέλευση των μαθητών στο χώρο του Σχολείου θα γίνει το αργότερο μέχρι τις 9.00 π.μ.

Επίσης σύμφωνα με τα μέχρι σήμερα στοιχεία που διαθέτει το σχολείο οι κενές θέσεις προς πλήρωση στην Α Λυκείου είναι πέντε (5).

Ο Διευθυντής.

Εξεταστικά Κέντρα Φυσικώς Αδυνάτων για ειδικά μαθήματα

Ανακοινώθηκαν τα εξεταστικά κέντρα των Φ.Α. για τα ειδικά μαθήματα.

Fisikos_adinatoi_eidika_Mathim_ 2018_signed

 

Ο Διευθυντής

Προκήρυξη θέσεων εκπαιδευτικών για απόσπαση για το σχολ. έτος 2018 – 2019

Το ΕΠ.Ε.Σ. του Προτύπου ΓΕ.Λ. Ευαγγελικής Σχολής προκηρύσσει τις ακόλουθες θέσεις εκπαιδευτικών για απόσπαση στο Πρότυπο ΓΕ.Λ. Ευαγγελικής Σχολής Σμύρνης για το σχολ. έτος 2018 – 2019. (Δείτε αναλυτικά τα κριτήρια μοριοδότησης στο τέλος αυτού του άρθρου).

Φιλόλογοι ΠΕ02 Δύο θέσεις (2), Φυσικοί ΠΕ04.01 Μία θέση (1),

Χημικοί ΠΕ04.02 Μία θέση (1) για 12 ώρες, Βιολόγοι ΠΕ04.04 Μία θέση (1)

Κοινωνιολόγοι ΠΕ78 Μία θέση (1) για 13 ώρες.

Διευκρινίζεται επίσης ότι όσοι εκπαιδευτικοί δεν συμπληρώνουν το υποχρεωτικό τους ωράριο στο σχολείο που θα επιλεγούν, θα διατεθούν σε άλλο Πρότυπο ή Πειραματικό  Σχολείο, με απόφαση της Δ.Ε.Π.Π.Σ., εφόσον υπάρχουν λειτουργικά κενά της ειδικότητας τους ή θα τεθούν στη διάθεση των ΠΥΣΔΕ / ΠΥΣΠΕ στα οποία ανήκει το σχολείο της τοποθέτησής τους, προκειμένου να συμπληρώσουν το υποχρεωτικό τους ωράριο. 

Σημαντικές ημερομηνίες :

Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να υποβάλουν αποκλειστικά ηλεκτρονικά σχετική αίτηση στη διαδικτυακή πλατφόρμα e-IEP του Ινστιτούτου Εκπαιδευτικής Πολιτικής στην ηλεκτρονική διεύθυνση https://iep.edu.gr/services/mitroo/μέχρι Παρασκευή 22/6/2018 ώρα 14:00.

Τα ΕΠ.Ε.Σ. των σχολείων θα προχωρήσουν στη σύνταξη αξιολογικού πίνακα των υποψηφίων εκπαιδευτικών μέχρι  την Τρίτη 26/6/2018 ώρα 14.00.

Η Δ.Ε.Π.Π.Σ. θα ανακοινώσει τους προσωρινούς πίνακες κατάταξης των υποψηφίων εκπαιδευτικών που έχουν καταρτίσει τα ΕΠ.Ε.Σ., στην ιστοσελίδα της.

Οι εκπαιδευτικοί έχουν το δικαίωμα υποβολής ένστασης στο ΕΠ.Ε.Σ. της πρώτης προτίμησής τους, μέχρι την  Πέμπτη 28.6.2018.

Η Δ.Ε.Π.Π.Σ. συντάσσει τον τελικό αξιολογικό πίνακα και τις δηλώσεις προτίμησης των υποψηφίων εκπαιδευτικών έως την Τρίτη 3 Ιουλίου 2018.

Δείτε αναλυτικά την προκήρυξη.

Prosklisi apospasi Euaggeliki 2018

και τον πίνακα κενών για όλα τα Π.Π.Σ.

Pinakas kenon Bthmia

καθώς και την εγκύκλιο της Δ.Ε.Π.Π.Σ.

Odigies DEPPS

και την εγκύκλιο με τις διευκρινίσεις για την μοριοδότηση.

Dieukriniseis Moriodotisis 2018

 

ΤΟ ΕΠ.Ε.Σ. του Σχολείου

 

 

Ανακοίνωση Εξεταστικών Κέντρων όλων των Ειδικών Μαθημάτων

E

 

Μπορείτε να κατεβάσετε την ανακοίνωση από εδώ

Ο Διευθυντής

Υπενθύμιση!! Καθορισμός ώρας εισαγωγικών Α Λυκείου.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της Δ.Ε.Π.Π.Σ. οι εξετάσεις στα Πρότυπα Λύκεια (υποψήφιοι μαθητές/μαθήτριες για την Α Λυκείου) θα πραγματοποιηθούν την Παρασκευή 22 Ιουνίου 2018 και ώρα 10.00 – 12.00.

Η προσέλευση των μαθητών στο χώρο του Σχολείου θα γίνει το αργότερο μέχρι τις 9.00 π.μ.

Ο Διευθυντής.

Έλεγχοι Α και Β Λυκείου. Απολυτήρια Γ Λυκείου

Οι έλεγχοι επίδοσης Α και Β Λυκείου θα δοθούν Τρίτη 19/6/2018 13:00 – 14:00. Οι έλεγχοι μπορούν επίσης να παραληφθούν από τους κηδεμόνες των μαθητών και όλες τις άλλες εργάσιμες ημέρες.

Τα απολυτήρια της Γ Λυκείου θα δοθούν της Τετάρτη 20/06/2018 10:00 – 12:00.

Ο Διευθυντής

 

Αναβολή Παράδοσης Απολυτήριων – Παράδοση Ελέγχων Α και Β Λυκείου

Κατ’ εντολή της Διεύθυνσης Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Δ Αθήνας δεν θα προβούμε σε έκδοση απολυτηρίων μέχρι να μας ειδοποιήσουν.

Επομένως στις 14/6/2018 ΔΕΝ θα παραδώσουμε απολυτήρια όπως είχε προγραμματιστεί.

Την Τρίτη 19/6 μετά τις Πανελλήνιες στις 13:00 θα παραδώσουμε ελέγχους επίδοσης της Α και Β Λυκείου. Επίσης αυτή είναι η τελευταία ημέρα αιτήσεων για αναβαθμολόγηση.

Ο Διευθυντής