‘Το Κάλλος στη σύγχρονη πόλη.’ Ολοκληρώθηκε ο διαγωνισμός φωτογραφίας!

Ευχαριστούμε πολύ όλους τους μαθητές λυκείου και γυμνασίου που συμμετείχαν στο διαγωνισμό!

Νικητές του διαγωνισμού είναι οι:

Πρώτο βραβείο, DJI Tello Drone Standard Kit Mini με Κάμερα αξίας 108  ευρώ, στη Δέσποινα Αντιγόνη Κατσαδωράκη, του Α1 τμήματος του λυκείου!

Δεύτερο βραβείο, FUJIFILM instax mini11 φωτογραφική μηχανή με φιλμ αξίας 85 ευρώ,στην Καλλιόπη Κάραλη του Γ2 τμήματος του Λυκείου!

Τρίτο βραβείο, FUJIFILM instax mini11 φωτογραφική μηχανή με φιλμ αξίας 85 ευρώ, στη Βασιλεία Κομισοπούλου του Γ1 τμήματος του Γυμνασίου!

Τέταρτο βραβείο, OLYMPUS Κιάλια DPC I, αξίας 65 ευρώ στο Φώτη Αδαμίδη του Α1 τμήματος του Γυμνασίου!

Πέμπτο βραβείο, Swissten SW32000400 Selfie Stick Τρίποδο κινητού αξίας 30 ευρώ, στη Σοφία Δέσποινα Λέκκα του τμήματος του Λυκείου!

Έκτο βραβείο, GorillaPod Mobile Mini Τρίποδο κινητού αξίας 15 ευρώ, στην Αγγελική Τασίκα του Β3 τμήματος του Γυμνασίου!

Έβδομο βραβείο, GorillaPod Mobile Mini Τρίποδο κινητού αξίας 15 ευρώ, στο Χρήστο Μπεζιργιαννίδη του  τμήματος του Λυκείου!

Ευχαριστούμε πολύ το διευθυντή του λυκείου Χρήστο Φανίδη, τον καθηγητή κύριο Σωτήρη Κόλλια από το λύκειο και την καθηγήτρια κυρία Αντιγόνη Λασκαρίδου από το γυμνάσιο για την πολύτιμη συμμετοχή και βοήθεια στη διοργάνωση του διαγωνισμού σε συνεργασία με το Σύλλογο Γονέων του Λυκείου της Ευαγγελικής καθώς και την γονέα κυρία Λένα Κασαμπαλίδου για την ιδέα και την ουσιαστική βοήθεια στην υλοποίηση!

Τα δώρα ήταν ευγενική χορηγία του Συλλόγου Γονέων του Λυκείου της Ευαγγελικής καθώς και μεμονωμένων γονέων! Τους ευχαριστούμε πολύ!

Η απονομή των δώρων θα γίνει σε εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί με την νέα σχολική χρονιά και σύντομα θα αναρτηθούν όλες οι συμμετοχές!

Η Οργανωτική Επιτροπή

Δρομολόγια σχολικών λεωφορείων τις ημέρες των Πανελλαδικών εξετάσεων

Σας ενημερώνουμε ότι σε συνεννόηση με τους αναδόχους μεταφοράς μαθητών/τριών, τα σχολικά λεωφορεία 137, 138, 139, 143, 154 κατά τις ημέρες των Πανελλαδικών εξετάσεων και προκειμένου να εξυπηρετήσουν τους/τις μαθητές/τριες της Γ’ Λυκείου που συμμετέχουν στις εξετάσεις, θα εφαρμόσουν το εξής πρόγραμμα:
02.06.2023
Άφιξη 07:30 Αναχώρηση 12:30
06.06.2023
Άφιξη 07:45 Αναχώρηση 12:30
08.06.2023
Άφιξη 07:45 Αναχώρηση 12:30
12.06.2023
Άφιξη 07:45 Αναχώρηση 12:30
Παρακαλούμε οι μαθητές/τριες να προσαρμόσουν την ώρα επιβίβασης το πρωί ανάλογα με τη διαφορά της ισχύουσας ώρας άφιξης των παραπάνω δρομολογίων σε σχέση με την ως άνω αναγραφόμενη.

Ώρα προσέλευσης στις εξετάσεις των Πανελλαδικών – Οδηγίες προς του Υποψηφίους

Παρακαλούνται οι μαθητές/τριες του 7ου Λυκείου Νέας Σμύρνης και του Προτύπου Λυκείου Ευαγγελικής Σχολής Σμύρνης να προσέλθουν στο εξεταστικό κέντρο του Προτύπου Λυκείου Ευαγγελικής Σχολής Σμύρνης  την Παρασκευή 2/6/2023 στις 07.30.

Υπενθυμίζεται ότι, σύμφωνα με τις ισχύουσες διατάξεις, οι υποψήφιοι κατά την είσοδό τους στην αίθουσα της εξέτασης απαγορεύεται να φέρουν μαζί τους βιβλία, τετράδια, σημειώσεις, διορθωτικό, κινητά τηλέφωνα, υπολογιστικές μηχανές και οποιαδήποτε άλλα ηλεκτρονικά μέσα μετάδοσης ή λήψης πληροφοριών ή επικοινωνίας.

Σε περίπτωση κατά την οποία εξεταζόμενος, κατά την προσέλευσή του στο Εξεταστικό Κέντρο, φέρει μαζί του κινητό τηλέφωνο, θα το παραδίδει στον Πρόεδρο της Λυκειακής Επιτροπής, ο οποίος θα το φυλάσσει σε ειδικό χώρο. Μετά τη λήξη της εξέτασης, ο υποψήφιος θα παραλαμβάνει το κινητό του και θα αποχωρεί. Πριν
την είσοδο στις αίθουσες πρέπει ο πρόεδρος της Επιτροπής του Ε.Κ. να υπενθυμίζει στους υποψηφίους την υποχρέωσή τους να παραδίδουν τα κινητά τους και ότι
η κατοχή κινητού (έστω και απενεργοποιημένου) μέσα στην αίθουσα συνιστά επαρκή λόγο μηδενισμού τους. Τόσο κατά την παράδοση όσο και κατά την παραλαβή του κινητού, ο υποψήφιος θα υπογράψει σε ειδική κατάσταση ενώπιον του προέδρου της ΛΕΕ ότι αναλαμβάνει ο ίδιος την ευθύνη της παράδοσης και παραλαβής του κινητού του.

Ευχόμαστε σε όλους/ες τους/τις υποψηφίους Καλή Επιτυχία!

Ο Διευθυντής

Δρ. Χ. Δ. Φανίδης

Εκπαιδευτική επίσκεψη στο εργοστάσιο κοσμετολογίας APIVITA

Την Πέμπτη 6 Απριλίου 2023, μαθητές/τριες από τα τμήματα της Β & Γ Λυκείου επισκέφτηκαν τις εγκαταστάσεις της Κοσμετολογικής Εταιρείας APIVITA στο Μαρκόπουλο Μεσογαίας.

Η Εκπαιδευτική Επίσκεψη έλαβε χώρα στα πλαίσια της δράσης που διοργανώνει η Χημικός του σχολείου μας Δρ. Χ. Αγγελίδου με σκοπό τη σύνδεση της επιστήμης της Χημείας με την αγορά εργασίας.

Κατά τη διάρκεια της επίσκεψης πραγματοποιήθηκε η εταιρική παρουσίαση καθώς και η ξενάγηση των μαθητών/τριων στις εγκαταστάσεις παραγωγής και εργαστηριακού ελέγχου της εταιρείας.

Τους μαθητές/τριες συνόδευσαν οι καθηγητές του σχολείου: Χ. Αγγελίδου, Ε. Αρναούτη, Γ. Θώδης.

C:\Users\Chrisi\Downloads\20230406_110355.jpg

C:\Users\Chrisi\Downloads\20230406_111005.jpg

C:\Users\Chrisi\Downloads\20230406_130338.jpg

Σχολική Διαμεσολάβηση

Η Σχολική Διαμεσολάβηση είναι μια διαδικασία ειρηνικής επίλυσης διαφορών ή συγκρούσεων μεταξύ δύο μελών της μαθητικής κοινότητας με τη βοήθεια δύο (ειδικά εκπαιδευμένων για το λόγο αυτό) διαμεσολαβητών.

Περισσότερα για τη Σχολική Διαμεσολάβηση μπορείτε να βρείτε στο επισυναπτόμενο:

Παρουσίαση Σχολικής Διαμεσολάβησης για ιστοσελίδα

Η εκπαίδευση των μαθητών ως Σχολικοί Διαμεσολαβητές πραγματοποιήθηκε την τρέχουσα σχολική χρονιά στα πλαίσια αντίστοιχης Δράσης. Σήμερα το σχολείο μας διαθέτει περίπου 10 εκπαιδευμένους διαμεσολαβητές/τριες οι οποίοι/ες θα αναλάβουν τις διαμεσολαβήσεις μεταξύ των εμπλεκόμενων μαθητών/τριών.

Αφισα Σχολικής Διαμεσολάβησης

Για την Ομάδα Σχολικής Διαμεσολάβησης

Ο Υπεύθυνος Καθηγητής

Μιλτιάδης Μπιζμπιάνος

 

Ανακοινοποίηση – Πρόγραμμα και διαδικασίες εξετάσεων Δ Αθήνας για τα ΤΕΦΑΑ

Δείτε παρακάτω το πρόγραμμα και τις διαδικασίες εξετάσεων Δ Αθήνας για τα ΤΕΦΑΑ

ΟΔΗΓΙΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΕΦΑΑ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ Δ ΑΘΗΝΑΣ 2023_ΑΝΑΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ_signed

 

Ο Διευθυντής

Χ. Δ. Φανίδης

Υποβολή δικαιολογητικών για τη χορήγηση Βεβαίωσης σε μαθητές και μαθήτριες για τη διάκρισή τους σε Πανελλήνιους Σχολικούς Αθλητικούς Αγώνες σχολικού έτους 2022-2023

Δημοσιεύτηκε η εγκύκλιος και η αίτηση για την υποβολή δικαιολογητικών για τη χορήγηση Βεβαίωσης σε μαθητές και μαθήτριες για τη διάκρισή
τους σε Πανελλήνιους Σχολικούς Αθλητικούς Αγώνες σχολικού έτους 2022-2023

142 ΥΠΟΒΟΛΗ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΩΝ-ΒΕΒΑΙΩΣΗ ΝΙΚΗΣ (1)
142 ΥΠΟΔΕΙΓΜΑ ΑΙΤΗΣΗΣ

Ο Διευθυντής

Χ. Δ. Φανίδης

Ευχαριστίες για την τοποθέτηση οθόνης και βιντεοπροβολέα

Ευχαριστούμε τον Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων του Γυμνασίου της Ευαγγελικής για την επιστασία και την χρηματοδότηση, τον Σύλλογο Γονέων του Λυκείου Ευαγγελικής και τον σύνδεσμο αποφοίτων για την χρηματοδότηση της αγοράς και τοποθέτηση βιντεοπροβολέα και οθόνης μεγάλων διαστάσεων στο Αμφιθέατρο του σχολείου. Δείτε εδώ.

Ο Διευθυντής

Χ. Δ. Φανίδης

Χάλκινο μετάλλιο μαθηματικών στον μαθητή μας Ιωάννη Μαυρίκο στην 40η Βαλκανική Ολυμπιάδα Μαθηματικών

Ο μαθητής μας, της Γ΄ λυκείου, Ιωάννης Μαυρίκος, ο οποίος διακρίθηκε στην 40η Εθνική Μαθηματική Ολυμπιάδα «ΑΡΧΙΜΗΔΗΣ» με αργυρό μετάλλιο, συμμετείχε στην Εθνική μας ομάδα για την 40η Β.Μ.Ο. στην Αττάλεια της Τουρκίας, κατακτώντας το χάλκινο μετάλλιο. Η Εθνική μας ομάδα είχε μία από τις καλύτερες εμφανίσεις της, καθώς και οι 6 διαγωνιζόμενοί μας πήραν μετάλλιο (συνολικά 3 αργυρά και 3 χάλκινα). Ο Γιάννης έδειξε από τις πρώτες ημέρες στο σχολείο την αγάπη του για τα Μαθηματικά και τις επιστήμες, συμμετείχε στον όμιλο Μαθηματικών, προετοιμαζόταν τα τελευταία τρία έτη συστηματικά για τους διαγωνισμούς μαθηματικών και αυτή του η επιτυχία αναδεικνύει τους κόπους του.

Εικόνα 1: Ο Γ. Μαυρίκος στην Αττάλεια με το χάλκινο μετάλλιο.

Συγχαρητήρια Γιάννη και καλή πρόοδο!

Εικόνα 2: Βαλκανική Μαθηματική Ολυμπιάδα 2023.
Η Εθνική μας ομάδα κατέκτησε 6 μετάλλια (3 αργυρά και 3 χάλκινα) στην Αττάλεια Τουρκίας.